Igår kom min P hem med den här fantastiska rosbuketten. Tänk vad man blir glad då❤️🌹❤️
 
 
 
 
Nu på förmiddagen gjorde jag Rawfood-chokladbollar. Åt av smeten som var väldans seg , klibbig och supergod. Har kollat på flera recept och har modifierat dem till ett "eget".
 
Recept RawChokladboll (20 st små)
 
1. Mixa följande ingredienser i en matberedare 
  • 2 dl pumpakärnor 
  • 1/2 dl mandelmjöl
  • 10-11 kärnfria mjuka torkade dadlar 
  • 1/2 dl kakao 
  • Ca 1,5 msk honung + 1 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 msk vatten eller starkt kaffe
  • 2 krm salt
2. Rulla till bollar (ca 20 st små)
Tips! Fukta händerna med någon droppe vatten då och då när du rullar annars klibbar de väldigt!
 
3. Rulla dem i ex några msk mandelmjöl (=mald mandel), kokosflingor eller pärlsocker ( jag valde det förstnämnda denna gång)
 
Låt stå i kylskåpet 1h före servering!
 
 
Kram Pernilla🌹

Tack älskling❤️

Mat & Bak Kommentera
Igår kom min P hem med den här fantastiska rosbuketten. Tänk vad man blir glad då❤️🌹❤️
 
 
 
 
Nu på förmiddagen gjorde jag Rawfood-chokladbollar. Åt av smeten som var väldans seg , klibbig och supergod. Har kollat på flera recept och har modifierat dem till ett "eget".
 
Recept RawChokladboll (20 st små)
 
1. Mixa följande ingredienser i en matberedare 
  • 2 dl pumpakärnor 
  • 1/2 dl mandelmjöl
  • 10-11 kärnfria mjuka torkade dadlar 
  • 1/2 dl kakao 
  • Ca 1,5 msk honung + 1 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 msk vatten eller starkt kaffe
  • 2 krm salt
2. Rulla till bollar (ca 20 st små)
Tips! Fukta händerna med någon droppe vatten då och då när du rullar annars klibbar de väldigt!
 
3. Rulla dem i ex några msk mandelmjöl (=mald mandel), kokosflingor eller pärlsocker ( jag valde det förstnämnda denna gång)
 
Låt stå i kylskåpet 1h före servering!
 
 
Kram Pernilla🌹